top of page
Press Kit : Press Kit

 Vindgeneratorn og solcellepanelene på traileren producerer  energi. Denne energien lagres deretter i batterier som driver overvåkningskameraer og andre sikkerhetsfunksjonerne. På denne måten kan Advanced Industrial Monitoring Norway operere uavhengig av ekstern strømforsyning, og tilby pålitelig overvåkning hele døgnet, selv under dårlige værforhold eller om natten.

 Vad er en overvåkingshenger?

Overvåkingshengere er en mobil enhet som bruker sol og vid energi til å drive overvåkningskameraer og andre sikkerhetsfunksjoner. Den gir fleksibel og effektiv overvåkning av områder uten behov for ekstern strømforsyning og nett.

I praksis fungerer det slik

Alt starter med å identifisere hva man ønsker å sikre – På byggeplasser er det vanligvis verktøy, tungt utstyr, byggematerialer eller arbeidsbrakker som får høy prioritet.

Med  vår AI teknologi kan kunde opprette flere alarmsoner i bildet som kameraet viser – for eksempel som en linje som utløser alarm når den krysses, eller en hel sone som gir alarm når noen beveger seg inn i den.

Våre systemer er utformet for å gi tidlig varsling ved mistenkelig aktivitet. De sender umiddelbart varsler til vår døgnbemannet alarmstasjon, som kan koble seg direkte til kameraovervåkningen for å følge hendelsen i sanntid og kan håndtere hendelsen umiddelbart, i stedet for bare å samle bevis i etterkant av hendelsen. 

 

Riktige tiltak iverksettes basert på registrerte instruksjoner fra kunde, og det kan forhindre unødvendige og kostbare forsinkelser i byggearbeidene.

Med våre kameraer med en radius på 100 meter og 360 graders overvåkning, tilbyr vi komplett dekning og sikkerhet. Hvis det er behov for å dekke flere objekter som ikke er lokalisert i samme område, vil det være nødvendig med flere overvåkningsenheter. Våre overvåkningshengere er designet for å gi pålitelig sikkerhet uansett omfang og kompleksitet av dine behov.

Security Room_edited.jpg

Gratis Live Demo

no-money.png

 Ingen skjulte kostnader 

24-hours.png

Rask og gratis installasjon uten eltilkobling

mobile-development.png

Rask, brukervennlig og sikker mobilapp

documents.png

Uten bindingstid og oppstartskostnader

cctv-camera.png

AI 4K Kamera

bottom of page